Wij maken komaf met roest door te metalliseren

Van Zele BVBA is een expert op het vlak van metalliseren in Oost-Vlaanderen

Breng een zinklaag aan op uw metaaloppervlakken

Bij het metalliseren brengen we onder hoge temperatuur een zinklaag aan op metaal. Dit metaaloppervlak dient op voorhand gezandstraald te zijn, een dienst waarvoor u overigens ook bij ons terecht kunt. Het is een ideale techniek om metalen voorwerpen te beschermen, aangezien er hierna geen roestvorming of corrosie meer zal optreden. Anders dan bij galvanisatie dient het metaaloppervlak niet in een bad te gaan, waardoor er ook zeer grote constructies gemetalliseerd kunnen worden.

Ga voor duurzaamheid

Het thermisch aanbrengen van zink  is een zeer duurzame oplossing om uw metalen voorwerpen lange tijd te beschermen. De verzinking is namelijk de ideale manier om beschadigingen te voorkomen en vermijdt ook dat er roest en corrosie zal komen op het metaaloppervlak. Op die manier loont een eenmalige investering in metallistatie meteen, aangezien u hier nog jarenlang van zal kunnen genieten.

Wij maken voor u graag op maat een offerte voor het metalliseren . Bezorg ons alle gedetailleerde informatie via onze contactpagina of per mail.

Back to Top